Cine este vedeta care a câștigat sezonul 9 din «Te cunosc de undeva»

28 mai 2016 23:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai muncite și de succes show-uri de la televizor, "Te cunosc de undeva", difuzat de Antena 1, a ajuns la finalul celui de-al nouălea sezon. În luptă s-au aflat cei care au impresionat jurații și pe ceilalți colegi de-a lungul celor câteva luni de transformări spectaculoase.

Liviu Teodorescu l-a interpretat pe Iuda din “Jesus Christ Superstar”, iar Geørge a încercat să-i impresioneze pe juraţi cu rolul lui Satine, din pelicula “Moulin Rouge”. Cât priveşte celebrul “cuplu” Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu, cei doi artişti s-au tranformat în Morticia şi Gomez Addams din “Familia Addams”. Theo Rose a fost Dorothy din “Vrăjitorul din Oz”, iar Feli Donose, Stephanie din musicalul “Nine”.

Locul 5 nu a mai existat, căci pe locul 4, la egalitate, cu 74 de puncte, s-au clasat Feli și Geørge. Pe locul 3 a fost cea mai tânără concurentă, Theo Rose, iar "medalia de argint" i-a revenit cuplului Liviu-Andrei.

Liviu Teodorescu a câștigat cei 15.000 de euro, pe care i-a donat unui caz umanitar. Campionului i-au dat lacrimile atunci când a mărturisit că nu a mai câștigat niciodată un concurs de asemenea anvergură.

Deși nu s-a calificat în finală, Anca Țurcașiu a câștigat titlul pentru cea mai bună transformare a sezonului, grație faptului că "s-a pus în pielea" lui Marlene Dietrich.

Mai multe