Cine este vedeta care ascunde acest tatuaj în bikini

24 iulie 2016 13:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Are 45 de ani, dar asta nu o împiedică să fie sexy pe plajă! O actriţă celebră a oferit un recital de ipostaze fierbinţi cu ea în ultimele săptămâni de când se află mare. Blonda, care recent simte fluturaşi în stomac, a atras toate privirile la malul mării când a apărut într-un costum de baie din două piese, în bikinii căruia se ascundea un tatuaj despre care protagonista mărturisea că nu a fost făcut întâmplător.

Blonzată, cu forme de invidiat şi cu un tatuaj ce iese din slip! Aşa a fost surprinsă la malul mării Crina Matei care le face în ciudă domnişoarelor cu trupul ei frumos lucrat, dar şi cu desenul din zona intimă. Blonda a devenit extrem de îndrăzneaţă la plajă, iar de vină pentru "curajul" ei pare să fie noul iubit, un manechin al Adinei Buzatu cu care blondina s-a afişat în public.

Dacă zilele trecute şi-a etalat posteriorul, pus în evidenţă de un slip tanga, de data aceasta fotoreporterii au găsit-o extrem de sexy la malul mării, cu un tatuaj evident pe abdomen. Desenul pare o continuare a imprimeului exotic de pe bikini actriţei, însă din câte se pare are o poveste pe care actriţa nu a dezvăluit-o rezumându-se să declare că este ceva "personal".

"Povestea este foarte personală şi nu vreau să declar nimic", spunea ea în trecut.  Din căte se pare, actriţa a avut tatuat în chiloţei un scorpion care s-a transformat într-o floare.      

Mai multe