Cine îi va boteza copilul Ioanei Tufaru. Ce bine se înțeleg nașa și fina

31 august 2016 17:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce Ioana Tufaru (39 de ani) s-a certat cu Mihaela Deaconescu, Luca a rămas fără nașă. Se pare că Mihaela l-ar fi jignit pe soțul Ioanei Tufaru și asta a dus la ruptura dintre cele două. După două luni de la scandal, fiica Andei Călugăreanu a găsit altă nașă pentru fiul ei în vârstă de zece luni.

Ioana a rugat-o pe fosta soție a tatălui ei, actorul Dan Tufaru, să-i  creștineze bebelușul.  La rândul ei, Maria Niculescu a acceptat să fie nașa micuțului Luca, deoarece îl îndrăgește foarte mult.

”Ne-am găsit pe Facebook, căci ne-am îndepărtat cândva. I-am luat ceva simbolic. Ea nu e cu pretenții ca cealaltă”, a declarat Ioana Tufaru miercuri, 31 august, în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D.

 Relația dintre cele două pare să fie foarte bună, Ioana considerând-o pe maria o a doua mamă. ”Mamă de-a doua, vitregă sună rău, ca în poveștile alea”, a spus Ioana. Viitoarea nașă este topită după Luca și spune că cel mai mult îi place privirea inteligentă a micuțului. Cât despre Ioana, Maria Niculescu spune că o apreciază pentru că e o mamă foarte bună.

”Ioana este o mămică foarte grijulie. Are grijă ce lapte să îi dea, ce mănâncă, iar Ionuț este un bărbat să-l pui la rană”, a declarat Maria Niculescu.

Petrecerea de botez nu va fi una cu fast, ci una modestă, și va fi organizată chiar la casa pe care Gigi Becali le-a dăruit-o părinților. Ioana și Ionuț au ales să sărbătorească acasă și nu la restaurant, deoarece au considerat că este mai importantă creștinarea micuțului, nu petrecerea de după. 

Mai multe