Cine mănâncă mai cu poftă covrigul?

21 ianuarie 2018 18:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu contează că este dimineaţă, prânz sau seara. La fel cum nu contează că eşti star sau om obişnuit: un covrig merge de minune în orice situaţie.

Click! a surprins mai multe vedete care n-au putut rezista mirosului îmbietor de la covrigării. Au intrat grăbite în magazin, dar hotărâte, cu o poftă clară: un covrig.

Oana Roman şi Iuliana Marciuc au fost surprinse, recent, de fotoreporterii Click! vi­zitând un singur raion dintr-un uriaş supermarket: cel de patiserie!

Fiica fostului premier a mai „agăţat” în drum spre casa de marcat şi un suc natural din portocale, dar l-a lăsat pe bancheta din faţă a maşinii, ocupată cu covrigul delicios de 1 leu. Oana a pornit motorul, dar n-a plecat până când n-a terminat covrigul, semn că pofta şi foamea erau foarte mari.

Ceva mai răbdătoare a fost realizatoarea tv Iuliana Marciuc, care a cumpărat mai mulţi covrigi, probabil şi pentru fiul său. A gustat doar dintr-unul cu seminţe, apoi şi-a văzut de condus şi a plecat spre casă.

Pofticios nevoie mare este şi Florin Călinescu. Îndrăgitul jurat de la ”Românii au talent” n-a rezistat ispitei şi, când a trecut pe lângă una din zecile de covrigării cu nume de apostoli din centrul Capitalei, a scos rapid un leu din buzunar.

A mâncat covrigul pe stradă, rapid, cu poftă, apoi a zâmbit larg, semn că mini-investiţia a avut un succes fulminant!

Mai multe