Cine o înlocuieşte pe Oana Zăvoranu în patul medicului israelian care i-a fost iubit

27 septembrie 2017 8:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Trei ani s-au scurs de când un tânăr medic israelian făcuse o pasiune nebună pentru Oana Zăvoranu. Bruneta s-a iubit cu Tomer, dar relaţia lor nu s-a terminat în cei mai buni termeni. Stomatologul era atât de îndrăgostit de diva de Dorobanţi că ajunsese chiar să ameninţe că se sinucide dacă vedeta îl va părăsi. Cei doi s-au despărţit repede, iar dacă Oana s-a măritat între timp cu Alex Asharf, nici el nu a stat cu mâinile în sân şi şi-a găsit liniştea în braţele unei tinere sexy pe care o copleşeşte cu gesturi tandre.

Oana Zăvoranu a început o relaţie cu Tomer imediat după ce s-a despărţit de jurnalistul Răzvan Dumitrescu, iubitul cu care locuia împreună şi cu care a avut o relaţie de mai mulţi ani. Medicul stomatolog a însemnat însă doar o distracţie de doar câteva luni pentru mult prea pretenţioasa brunetă, care l-a zăpăcit pe tânăr. Nu la fel de uşor a luat şi el lucrurile şi atunci când Oana a vrut să-l părăsească, cei doi au ajuns la poliţie după un scandal monstru. Tomer i-a furat maşina divei şi a ameninţat că se sinucide. La scurt timp după acest episod, cei doi s-au separat definitiv. El şi-a continuat studiile la Facultatea de Stomatologie unde era student, iar ea a întâlnit pe altcineva.

Acum, fiecare dintre ei este fericit cu o altă persoană. Oana s-a căsătorit cu palestinianul Alex Asharf, iar Tomer o răsfaţă pe iubita lui cu vacanţe şi cadouri scumpe. Până să ajungă în braţele tinerei cu care se iubeşte acum, Tomer şi-a mai încercat norocul la un model de succes de care s-a despărţit după puţin timp.      

Mai multe