Cine sunt noile concurente «Bravo, ai stil!», sezonul 2

23 ianuarie 2017 18:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pentru că primul sezon a avut un real succes, show-ul „Bravo, ai stil!” a revenit cu o nouă ediție, luni, 23 ianuarie.

În prima emisiune a celui de-al doilea sezon la „Bravo, ai stil!”, jurații au făcut cunoștință cu noile concurente.

Prima concurentă care a intrat în platoul „Bravo, ai stil!” în cel de-al doilea sezon a fost Letiția (30 de ani), din Târgoviște. Din păcate, jurații au considerat că a pășit cu stângul în această ediție. „Nu ai o ținută potrivită”, i-a spus Iulia Albu. Letiția nu a primit niciun calificativ pozitiv.

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Marisa

A doua concurentă a sezonului doi la „Bravo, ai stil!” este Marisa (20 de ani), din Slatina. Marisa a primit prima steluță din acest sezon, deși Iulia Albu nu i-a dat un calificativ pozitiv.

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Iulia

Iulia are 27 de ani și este din Fălticeni. Este vegană, iar în prima ediție a încercat să impresioneze cu un look natural, cu machiaj ușor, și nu prea încărcat. Dintre jurați, numai Iulia Albu i-a spus „Bravo, ai stil!”.

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Adela

Adela are 26 de ani și este din Craiova. I-a impresionat pe toți jurații cu ținuta ei, dar și cu vocea, după ce a interpretat câteva strofe dintr-o melodie aleasă de ea. 

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Denisa

Denisa are 18 ani, este din Vădăstra, județul Olt și este cea mai tânără concurentă din competiție. Deși accesoriul de pe cap nu a fost apreciat de jurați, Denisa a primit trei calificative pozitive.

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Iuliana

Următoarea concurentă din sezonul doi la „Bravo, ai stil!” este Iuliana (38 de ani), din Iași. Numai Raluca a apreciat ținuta ei din prima ediție a concursului.

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Dănuța

Dănuța (31 de ani) locuiește în Anglia și a vrut să impresioneze cu o ținută din viitor. Cu toate acestea, singura care i-a dat calificativul „Bravo, ai stil!” a fost Raluca Bădulescu. 

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Silvia

Silvia are 27 de ani și este din Râmnicu Vâlcea. A reușit să-i impresioneze pe toți jurații cu ținuta ei, aleasă pentru o petrecere numită „Shine bright”. Și Iulia, și Raluca și Maurice au felicitat-o pentru alegere.

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Laura

Laura are 31 de ani și este din București. Este hairstylist, dar a dovedit că le are și cu stilul vestimentar, primind trei calificative pozitive din partea juraților.

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Andreea

Următoarea concurentă din al doilea sezon la „Bravo, ai stil!” este Andreea. Are 23 de ani și este din Râmnicu Vâlcea. Spune că își dorește o carieră în modă, însă Iulia Albu i-a desființat ținuta.

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Ana-Maria

Ana-Maria are 24 de ani, este din Giurgiu și își dorește să își deschidă un atelier de croitorie. În prima ediție la „Bravo, ai stil!”, a avut o ținută ieșită din comun, la care a asortat o perucă. Iulia Albu s-a declarat mulțumită de alegerea concurentei.

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Angela

Angela are 25 de ani și este din Chișinău. A studiat la Institutul de Modă Burgo Pattern Making, însă Iulia nu s-a declarat impresionată: „Dacă ai studiat tipar, ma gandeam ca poti sa alegi macar un corset executat corect. Nu este cazul!”

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Alexandra

Alexandra are 27 de ani și s-a născut la Gherla, județul Cluj. A avut una dintre cele mai îndrăznețe din prima ediție a sezonului doi la „Bravo, ai stil!”, purtând un top din plasă, complet transparent. Dacă Iulia Albu i-a desființat ținuta din cauza cizmelor prea lungi și prea strâmte, Raluca i-a acordat un calificativ pozitiv.

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Paola

Paola, ultima concurentă prezentată în sezonul 2 la „Bravo, ai stil!”, are 32 de ani. Locuiește în Italia și are o fetiță de 6 ani. Ținuta ei, mai ales haina de blană cu animal print, a impresionat-o pe Raluca Bădulescu, dar nu și pe Maurice și Iulia. 

Mai multe