Cine sunt românii care au lucrat cu solista care a lansat „Lambada”

23 ianuarie 2017 14:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Săptămâna trecută, o veste tristă pentru fanii hitului “Lambada” avea să explodeze în lumea întreagă. Loalwa Braz Vieira, interpreta piesei, a fost găsită moartă în maşina ei în Rio de Janeiro. Puţini sunt cei care ştiu că solista a avut o colaborare de succes cu un producător român cu care a şi scos o piesă în urmă cu ceva timp.

+Moartea violentă a solistei Loalwa Braz Vieira i-a luat prin surprindere pe fanii acesteia care îi ascultau cu plăcere şi acum “Lambada”, la 27 de ani de la lansare. Ovidiu Baciu alias Naguale a fost şi el surprins de cele întâmplate, mai ales că au colaborat muzical în 2013, când au lansat împreună o piesă iar solista a filmat şi un mesaj pentru fanii ei.

Loalwa Braz – Kaoma era, conform Guinness Book, în top 20 cele mai ascultate şi îndrăgite voci din lume. Interpreta "Lambadei" era invitata peste tot in lume sa cante piesa care a facut istorie în muzică. Băieţii de la Kazibo Music, adică Ovidiu Baciu şi Alex Pelin au luat legătura cu artista şi aşa s-a lansat piesa “Mirame” lansate împreună cu MediaPro Music. La vremea respectivă îndrăgita interpretă a fost receptivă şi a îmbrăţişat cu drag această colaborare.

„Colaborarea cu Loalwa Braz (Kaoma) este cea mai importantă realizare a proiectului Naguale de până acum. Este una dintre vocile care au marcat istoria muzicii şi au influenţat mai multe generaţii. Aveam doar doi ani atunci când Lambada era ascultata de o lume întreagă şi pot spune că noul single face parte din categoria acelor vise implinite de a face cunoscută muzica românească prin intermediul acestei voci de legendă a muzicii internaţionale", mărturisea la vremea respectivă Ovidiu Baciu. Muzicianul a fost şocat de vestea morţii legendei care a lansat Lambada, mai ales că a fost una violent.   

Mai multe