Cioran şi Vica, duşmance şi la concertul amicului Helciug

9 iunie 2016 22:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

În 2015, nimic nu părea mai trainic decât prietenia dintre Vica Blochina şi Cristina Cioran, foste colege la “Ferma vedetelor” de la Cocani. La un an distanţă, cele două nu-şi mai vorbesc, iar recent, la concertul lui Dan Helciug, s-au evitat la greu.

Miercuri, în Centrul Vechi, Dan Helciug (41 de ani) de la Spitalul de Urgenţă şi-a lansat primul album solo, „HeArt”. Solistul a ţinut un show live de excepţie, alături de prieteni şi de fani. Cu Cristina Cioran (38 de ani), colega de suferinţă de anul trecut, de la “Ferma vedetelor” (PRO TV), a înregistrat şi o piesă, pe care au cântat-o împreună pe scenă. Actriţa a venit însoţită de mama ei şi de “soacră”, iar Dan, de soţie, Elena Helciug. 

La un moment dat, în sală a intrat şi Vica Blochina (40 de ani), şi ea fostă colegă cu Cioran şi Helciug la “Ferma” din Dâmboviţa. Cei trei deveniseră prieteni buni, dar mai ales blondele, care păreau ca două surori. La concertul de miercuri, Vica şi Cristina s-au evitat toată seara, semn că ruptura recentă dintre ele nu a fost doar bârfă, ci e cât se poate de reală. Cioran a plecat repede după concert, însă Vica a rămas la “Gabroveni Inn”, să socializeze cu prietenii lui Helciug.

Mai multe