Circ la Măruţă! Marian Mexicanu şi soacra s-au înjurat în direct: "Cu cine vorbeşti tu, bă, măgarule?"

2 iulie 2014 18:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scandalul iscat de divorţul dintre Marian Mexicanu şi Paula Lincan a luat din nou amploare.

Mama Paulei, Mioara Lincan, a venit în ediţia de miercuri a emisiunii "La Măruţă", pentru a-i răspunde ginerului care a acuzat-o că şi-a ucis soţul. Nervoasă că muzicianul a vorbit urât de ea şi fiica ei, femeia a povestit relaţiile lui din timpul celor 24 de ani de

"În 1992, am fost în America, unde s-a combinat cu o femeie de 45 de ani, o femeie cu bani. Apoi a stat cu o femeie un an. În toată această perioadă, Paula şi Edi au stat la noi. Când s-a întors din America, am insistat să se împace", a povestit Mioara Lincan.

Marian a intervenit şi a făcut o declaraţie bombă.

"Este o situaţie foarte urâtă. M-au vândut pe o seară de 15 mii de dolari. A venit o doamnă care i-a spus Paulei că îi place de mine. Eu m-am dus şi am făcut parte după cu ea", a spus Mexianu.

În acel moment, soacra artistului a răbufnit şi a dezvăluit că îl dă în judecată.

"Fii atent că te dau în judecată. E vorba că noi te-am vândut femeii şi pe urmă am împărţit banii? Am contactat avocata pentru că ai spus că mi-am omorât soţul, că sunt o vagaboandă, te va costa", a spus Mioara.

"Eu şi Paula eram despărţiţi în perioada aia, când am plecat în America, i-am dat un apartament şi am plecat", a completat Marian.

"Atâtea panarame a făcut bărbatul ăsta. M-am săturat, de asta am venit aici. Au picat bărbaţii şi a rămas Mexicanu? Nu am vrut să spun cât am suferit 24 de ani, pentru copii. Am stat de proastă. Profită de femei, îşi bate joc de toată lumea. Aşa m-a hipnotizat pe mine. Fetiţa lui citea mejase de la Aurelia de la Braşov", a răbufnit Paula Lincan, când a auzit de spunea soţul ei.

"Cu cine vorbeşti tu, bă, măgarule? Tu vorbeşti de mine? Erai un copil când era Mioara Lincan? Îmi cântai piesele când eu eram cineva", a intervenit, extrem de nervoasă, Mioara Lincan, apoi a adăugat cuvinte pe care cei din emisiune au fost nevoiţi să le cenzureze.

Cătălin Măruţă a încercat să o liniştească pe femeie, care a acceptat să lase microfonul după ce l-a înjurat crunt pe ginere. Nu a durat mult şi a început din nou să ţipe la Mexicanu.

"Noi suntem acum familia nimeni, venim de la Găieşti", a continuat Mioara Lincan, spre disperarea lui Măruţă care nu a mai putut interveni în discuţia celor doi.

După alte câteva minute în care cei doi s-au făcut cu ou şi oţet, Măruţă a cerut o pauză de publicitate. Pentru că Marian şi soacra sa tot nu se linişteau, prezentatorul a fost nevoit să ţipe la ei: "Alo! Luăm pauză şi revenim".

Mai multe