«Cireşica» Nicole Cherry a făcut furori în costum de baie la piscină

25 august 2019 18:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a lansat în muzică la doar 14 ani, când era doar o adolescentă, însă a evoluat rapid. Nicole Cherry (20 de ani) este o domnișoară în toată regula care se mândrește cu formele ei generoase. Solista a postat recent pe rețelele sociale o fotografie în care își arată trupul bine lucrat.

„Cireșica” a devenit o bombă sexy care întoarce privirile multor admiratori. Din decembrie 2018, Nicole a confirmat relația cu afaceristul Florin Popa (28 de ani). Deși iubitul ei este cu opt ani mai mare decât ea, vârsta nu a fost  un impediment pentru ei.

Nicole Cherry a spus că e foarte fericită și că se simte împlinită alături de Florin. În trecut, „Cireșica” a avut o relație eșuată cu Teo Mihăescu (20 de ani), un tânăr antreprenor care produce haine casual. Relația lor s-a încheiat în aprilie 2018, după ce Nicole a fost înșelată de bărbat cu cea mai bună prietenă a ei. Artista a lansat în decembrie 2018 melodia „Dansează amândoi” care vorbește despre viața ei. Piesa a devenit hit și are 49 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Mai multe