Ciro Castellano, apel disperat la Antonia: ''Maya are nevoie de mama ei''

18 martie 2016 17:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ciro Castellano este foc şi pară pe Antonia, deoarece aceasta nu merge în Italia să-şi viziteze fiica. De un an şi 3 luni de când a devenit mămică a doua oară, solista şi-a axat atenţia mai mult asupra băieţelului ei, Dominic.

Ciro Castellano a intrat în direct la Antena Stars unde a oferit noi detaliii despre scandalul în care este implicată familia lui.

"Nu s-a schimbat nimic. La noi nu a ajuns nici un fel de informație de genul acesta. Și Maya mai are nevoie de mama ei. Dar din păcate, Antonia de patru luni nu a mai dat nici un semn de viață. Mai discută pe Skype atunci când are ea timp. Ea este cunoscută în țară, dar nu e Madonna, cred că ar putea să vină să își vadă copilul. Dominic este aproape de părinți, iar Maya nu are acest lucru. Este un pic nedrept să știți. Ea a fost cea care a vrut ca fetița să stea cu noi. Nici măcar nu s-a preocupat să îi facă pașaport pentru ca ea să poată veni în România. Eu am iubit-o ca pe o fiică, dar dacă ea nu vrea să facă o oră jumătate până la Napoli, îmi pare rău. Oricum, o să îi rămân dator pe viața pentru că mi-a dat o nepoțică așa frumoasă", a spus Ciro la Antena Stars.

Mai multe