Clăparul de la Holograf a luptat un an cu boala. Cum a aflat Mihai Coman că are cancer

3 mai 2017 13:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vestea că Mihai Coman a murit i-a șocat pe toți iubitorii de muzică de la noi. Clăparul trupei Holograf s-a stins după un an de luptă cu o boală necruțătoare, iar soția sa, Luminița, i-a fost alături până-n ultima clipă. Colegul de trupă al lui Coman, Edi Petroșel, a vorbit pentru Click! despre calvarul pe care l-a trăit acesta.

În cele două decenii petrecute în Holograf, Mihai Coman a fost inginer de sunet, backing vocal și omul prezent în permanență pe scenă acolo unde cânta trupa. Din păcate, în ianuarie 2016, a pus punct definitiv acestui proiect, pentru că a primit o veste cumplită în legătură cu starea sa de sănătate.

Edi Petroșel, toboșarul trupei, a povestit pentru Click! cum s-au întâmplat lucrurile. Totul a început cu niște simple amețeli. ”M-a rugat să-l duc la un medic neurolog. Avea niște amețeli, care s-au intensificat pe parcurs. Apoi a observat că în loc să urce o treaptă, punea piciorul la jumătate, deci creierul nu mai dădea comenzile așa cum trebuie. De fapt, nu avea probleme neurologice, era mult mai grav. Am mers la un specialist și acolo a aflat diagnosticul: cancer pulmonar cu metastază la creier! Avea chisturi pe creier. Nimeni nu bănuia să aibă probleme la plămâni, pentru că nu tușea și nu avea vreun simptom. Diagnosticul a fost crunt pentru noi și pentru soția lui, Luminița. Din câte știu, nu aveau copii”, a povestit  Edi Petroșel.

A urmat o luptă dureroasă cu boala, chimioterapie, momente de revenire, însă totul s-a terminat marți, la ora 17.40. ”Din păcate, ieri m-a sunat Luminița plângând și mi-a dat această veste urâtă. Suntem foarte supărați, suntem alături de ea și o vom sprijini cu tot ce are nevoie”, a mai Spus Petroșel.  

Mihai Coman va fi înmormântat joi, 4 mai, la cimitirul Cățelul.

Mai multe