Claudia Neghină a născut o fetiță perfect sănătoasă! Prima imagine cu bebelușul

21 aprilie 2021 15:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bucurie mare pentru Claudia Neghină! Cunoscutul manechin a născut miercuri, 21 aprilie, la ora 8 dimineața, o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta a postat imediat pe contul de Instagram și prima fotografie cu micuța Sofia, însoțită de un mesaj emoționant.

”Cea mai frumoasă zi din viața mea: astăzi, la 8:00, a venit pe lume prințesa mea, Sofia! Nu există cuvinte să descriu ceea ce simt, efectiv nu m-aș dezlipi de ea... și sentimentul este reciproc! Vă mulțumesc tuturor pentru frumoasele gânduri, suntem bine și sănătoase amândouă”, a scris Claudia Neghină, pe Instagram.

Claudia Neghină a devenit mămică pentru prima oară la 39 de ani. Manechinul a povestit că, la început, nici nu și-a dat seama că este însărcinată. În timpul unei ședinte foto, o prietenă i-a sugerat cum că ar putea fi gravidă. „Jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că n-am știut. Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme hormonale. Am observat că nu mi-a mai venit menstruația, însă având ceva probleme hormonale, am mers pe baza lor. Făceam yoga, mult sport. Am observat că au început să se acopere pătrățelele”, a povestit vedeta.

Mai multe