Claudia Neghină e însărcinată. A aflat că e gravidă abia la jumătatea sarcinii

4 ianuarie 2021 11:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Claudia Neghină, fotomodel cunoscut și longeviv în acest domeniu, a dat, în urmă cu puțin timp, cea mai frumoasă veste din viața ei: va fi mămică.

Claudia Neghină este însărcinată în șase luni și va naște, în primăvară, o fetiță. Își dorește ca pe micuță să o cheme Sofia și a început deja pregătirile pentru camera bebelușei. Modelul a împlinit chiar astăzi (4 ianuarie) vârsta de 39 de ani și a anunțat sarcina în emisiunea "Vorbește lumea", de la Pro TV. Vedeta a povestit și modul incredibil prin care a aflat că este însărcinată. În timpul unei ședințe foto, o prietenă mămică i-a atras atenția că are burtică. Dar Claudia i-a spus că este puțin balonată. Însă la două zile s-a dus la un control medical și a aflat că urmează să aducă pe lume un copil.

"Jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că n-am știut. Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme hormonale. Am observat că nu mi-a mai venit menstruația, însă având ceva probleme hormonale, am mers pe baza lor", a declarat Claudia în emisiune.

Ce a declarat Claudia Neghină despre sarcină

  • "Mama s-a bucurat foarte mult. Tata a murit la sfârșitul anului trecut. (…) Tot timpul mi-au plăcut copiii și am lucrat cu ei. Eu am făcut liceul pedagogic. Multe prietene au copii și mi-e foarte drag de ei.
  • "Am avut cumva presimțirea că o fetiță mă așteaptă. Nu știu de ce. (…) Cred în spiritualitate. Chiar în ziua în care am aflat că o să am o fetiță, nu a fost un vis, a fost o certitudine, m-am trezit din somn și am avut numele în gând, Sofia. Chiar nu cunosc pe nimeni Sofia. Nu am pe nimeni în familie, nu m-am uitat la vreun film. A fost un semn. (…)"
  • "Încerc să nu forțez lucrurile, să le las să vină de la sine, să nu mă agit. Un kilogram 400 (grame) am luat. Am calculat de la început. În aprilie o să nasc. Cum o să decidă medicul o să nasc. Nu mai am 20 de ani. Azi am împlinit 39. (…)”.
Mai multe