Claudia Pătrășcanu a avut o mare surpriză! Ce decizie a luat instanța în cazul testului antidrog al lui Gabi Bădălău?

26 februarie 2021 9:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Claudia Pătrășcanu bifează prima înfrângere în instanță în războiul pe care-l duce cu Gabi Bădălău. Solista a solicitat completului de judecată, printr-o cerere, să anuleze dreptul lui Gabi Bădălău de a-și mai vizita copii, din cauză că ar fi consumator de droguri.

Bruneta i-a cerut afaceristului să-și facă testul antidrog în cadrul procesului de divorț, acuzându-l pe afacerist că ar consuma substațe ilegale, iar cei mici nu ar fi în siguranță cu el. Instanța a respins însă ca inadmisibilă cererea Claudiei Pătrășcanu. Hotărârea este definitivă, iar Claudia are drept la apel în cinci zile, se arată într-un comunicat remis de Judecătoria sectorului 6 și făcut public de Gabi Bădălău, în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Gabi Bădălău a făcut până acum nu mai puțin de două teste antidrog, unul la o clinica privată, și altul la IML. Ambele teste au ieșit însă negative. Mâine, Gabi Bădălău va merge la Agigea pentru a-și lua copiii, acesta fiind unul din week-end-urile în care omul de afaceri poate petrece timp cu cei doi băieți ai lui, conform hotărării instanței de judecată.

Gabi Bădălău a făcut testul antidrog la INML. Joi are loc audierea martorilor în procesul pentru custodie

Reacția Claudiei Pătrășcanu după ce testul antidrog de la IML a lui Gabi Bădălău a ieșit negativ

Mai multe