Claudia Pătrăşcanu a născut! Artista a devenit mămică pentru a doua oară

25 ianuarie 2017 8:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bucurie mare în familia Claudiei Pătrăşcanu! Fosta componetă a trupei Sexxy a devenit mămică pentru a doua oară, marţi seara (24 ianuarie). Artista a născut un băieţel care va purta numele Nicolas Mihail. Bebeluşul s-a grăbit să vină pe lume, iar mămica lui a ajuns mai devreme decât era programată la maternitate.

Claudia Pătrăşcanu (36 de ani) stătea cu bagajul la picior şi bine a făcut căci naşterea a luat-o prin surpindere. Artista a ajuns la maternitate, marţi seara, unde a născut prin cezariană cel de-al doilea copil al ei. Cântăreaţa şi soţul ei, Gabi Bădălău, mai au un băieţel în vârstă de doi ani. Vestea a fost dată de apropiaţii vedetei pe contul ei de socializare.

"La 19:25 a venit pe lume un îngeraș scump! Să ai viața lungă și fericită, Nicolas Mihail", a scris o tânără care s-a aflat în sala de naşteri alături de Claudia Pătrăşcanu.

Solista abia a;tepta acest moment. Ea m[rturisea pentru Click! cu o zi înainte de marele eveniment că vrea să-şi cunoască mai repede băieţelul. Claudia s-a îngrăşat 20 de kilograme în timpul sarcinii. 

Mai multe