Claudia Pătrășcanu, atac la Bianca Drăgușanu: "O desfrânată ieftină”. Le-a enumerat și pe amantele lui Bădălău

5 martie 2021 21:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

La o zi după ce s-a întâlnit cu Gabi Bădălău la tribunal, Claudia Pătrășcanu a făcut declarații incredibile la adresa Biancăi Drăgușanu, actuala iubită a soțului ei. Invitată la rubrica „Spui tot sau îți va lua gura foc”, de la emisiunea "La Măruță", Claudia Pătrășcanu nu s-a putut abține și și-a vărsat tot năduful la adresa rivalei sale Bianca Drăgușanu și nu numai.

Pusă de Cătălin Măruță să o caracterizeze pe blondă, Claudia a spus trei cuvinte, care îi vor pica foarte greu rivalei sale. ”Desfrânată, exemplu negativ și falsă”, a spus aceasta, în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV. Claudia nu s-a oprit aici și a adăugat alte trei caracterizări, „ieftină” pentru Bianca Drăgușanu, „afonă” pentru Daniela Crudu și „ipocrit” pentru Gabi Bădălău.

Diana Munteanu și Daniela Crudu, amantele lui Gabi Bădălău

Vedeta a continuat cu dezvăluirile și a dat în vileag trei dintre amantele lui Gabi Bădălău. „Mi-a zis că a fost cu Diana Munteanu și Daniela Crudu. Cu Crudu a continuat și după ce a fost cu mine, dar și în timpul căsniciei. Și a mai fost și Cristina Bădănoiu, ultima lui amantă. El venea și-mi spunea chiar în timpul căsniciei că a fost cu ele”, a mai spus Claudia, la Pro TV.

Citește și:

Bianca Drăgușanu, reacții acide la adresa Claudiei Pătrășcanu: “Începe să i se vadă caracterul”

Război între femeile lui Bădălău! Bianca o atacă pe Claudia: “Minte cu un tupeu fantastic”

Mai multe