Claudia Pătrășcanu și-a scos fiul în lume. Ce simpatic e puștiul!

4 decembrie 2015 17:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Claudia Pătrășcanu (37 de ani) a răspuns ”prezent!” la invitația lui Ilie Năstase și a soției acestuia Brigitte Sfăt. Fostul mare tenismen a inaugurat joi, 3 decembrie, un loc de joacă pentru copii. Cântăreața nu a venit singură, cu puștiul ei care a împlinit de curând un an.

Mămica Claudia Pătrășcanu are o siluetă de invidiat, dar privindu-l pe puștiul ei, Gabriel Alexandru, cum nu stă locului o clipă, nu ne mirăm că reușește să se mențină ca trasă prin inel.

Puștiul a luat la mână toate jucăriile din Castelul magic al lui Ilie Năstase, a dat o raită prin căsuța lui Barbie și a încercat se se urce în copac. Totul în decurs de numai câteva minute. Apoi, generos, a încercat să-l hrănească pe reporterul Click! cu o înghețată din plastic.

Claudia Pătrășcanu s-a căsătorit în luna februarie a acestui an, chiar d eZiua Îndrăgostiților, cu Gabi Bădălau, după o relație de un an cu omul de afaceri. Cei doi au făcut și nuntă și botez în aceeași zi. În noiembrie 2014, Claudia a devenit mămica micuțului Gabriel Alexandru.

Locul de joacă Magic Castle a fost inaugurat joi, 3 decembrie, în cadrul ”Academiei Ilie Năstase”, pe fosta bază sportivă din cartierul bucureştean Aurel Vlaicu. Investiția s-a ridicat la aproape 1,5 milioane de euro, iar Brigitte s-a implicat trup și suflet în amenajarea spațiului. Soția lui Ilie Năstase a fost surprinsă de mai multe ori lucrând cot la cot cu muncitorii.

Mai multe