Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Unde au sărbătorit

24 ianuarie 2021 22:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ca majoritatea părinților despărțiți, dar care însă nu doresc să le transmită și copiilor lor tensiunea dintre ei, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat pentru o zi securea războiului și s-au revăzut pentru a-și sărbători fiul cel mic.

Băiețelul lor, Nicolas, a împlinit 4 anișori și i-a avut pe ambii părinți aproape în această zi specială. Petrecerea a fost exact pe gustul micuțului, care și-a dorit să meargă la munte, așa că cei doi, Claudia și Gabi, s-au conformat și au pornit la drum.

Nicolas a fost serbat cu un tort personalizat, mulți invitați din rândul picilor și zâmbete largi pe chipurile părinților săi, care au lăsat deoparte certurile în această zi.

Inițial, Claudia a vrut să-i facă o petrecere acasă fiului ei, la care l-a invitat și pe tatăl copilului. După ce la proces s-a aflat că menajera lui Bădălău e carantinată, Claudia a refuzat să-l mai primească pe soțul ei la petrecere, temându-se de Covid.

Gabi Bădălău ar fi fost însă dispus să facă testul Covid pentru a-și vedea copiii. Surpriză, însă, Claudia l-a anunțat în emisiunea lui Dan Capatos că nu mai vrea să facă petrecere, deoarece copiii au vrut să meargă la munte. „Să vină și el la munte, n-am nimic împotrivă”, a spus Claudia.

Și exact așa s-a și întâmplat. Petrecerea a fost una reușită, iar, momentan, cei doi foști parteneri nu și-au mai aruncat săgeți, cel puțin nu în spațiul public.

Mai multe