Claudia Pavel, îndrăgostită? Uite ce piesă romantică a lansat!

11 aprilie 2018 17:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

În a treia zi de Paște, Claudia Pavel a lansat o superbă piesă de dragoste, de care fanii s-au îndrăgostit imediat, în nici 24 de ore artista primind sute de mesaje de la adolescenți, și nu numai, care se regăsesc în versurile cântate de ea.

"«Muza ta» este o piesă de dragoste, perfectă pentru această perioadă a anului! Este o melodie sensibilă, de care m-am îndrăgostit la prima audiție. Cu toții am petrecut o primăvară sau o vară cu cineva, la un moment dat, cu care nu ne-a fost dat să rămânem, însă, asta nu înseamnă că nu a fost iubire, ci că pur și simplu atât a fost să fie. «Muza ta» este compusă de Ivan Caragia, care parcă mi-a citit gândurile. Îmi doresc ca această piesă să-i emoționeze pe cei care o ascultă, la fel cum mă emoționează pe mine de fiecare dată când o cânt sau o ascult și să ajungă în inimile cât mai multor persoane”, a declarat Claudia Pavel.

Videoclipul piesei a fost filmat în urmă cu câteva săptămâni, alături de actorul Cătălin Constantin, la puțin timp după ce Claudia s-a întors din Republica Dominicană, de la "Exatlon". Timpul petrecut departe de casă, în locuri exotice, i-a prins Claudiei de minune, în imaginile surprinse în timpul filmărilor, artista reușind să transmită feminitate, liniște, armonie, iubire.

Mai multe