Claudia Pavel își va crește băieţelul în România!

18 martie 2016 20:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

A reuşit! Claudia Pavel, cunoscută sub numele de ”Cream”, a obţinut custodia exclusivă a fiul ei. Judecătorii români au fost de partea cântăreţei şi l-au obligat pe fostul ei iubit, americanul Jeremy Lewis, să-i plătească copilului o pensie de întreţinere.

La mai bine de un an de când i-a declarat război tatălui copilului ei, Claudia Pavel (31 de ani) a ieşit învingătoare. Ea a reuşit să-i convingă pe judecători să-i dea tot ceea ce a cerut. Custodia exclusivă a fiului ei, Noah (4 ani), o pensie de întreţinere lunară, în cotă de 25% din venitul minim pe economie al americanului Jeremy Lewis, pensie calculată de la data introducerii cererii, 29 ianuarie 2015, şi până la majoratul copilului.  Fostul iubit al Claudiei a fost obligat să-i plătească artistei şi suma de 5.743 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată. Şi toate astea în condiţiile în care familia lui Jeremy nu-i dădea nici o şansă Claudiei în procesul deschis în România, mai ales că băiatul are şi cetăţenie americană.

Tocmai de aceea, tatăl lui Noah nu a fost interesat de demersul făcut în instanţă de cântăreaţă şi nu s-a prezentat la nici un termen al procesului, deşi a fost citat încă de anul trecut. Acum, Claudia Pavel va putea să-şi crească liniştită fiul în România, alături de familia ei, aşa cum şi-a dorit încă de când s-a despărţit de Jeremy şi a revenit în ţară, în 2013. 

Deşi cântăreaţa a încercat să păstreze secretul relaţiei pe care a avut-o în America, tot s-a aflat cine este tatăl copilului ei , dar şi detalii despre idila lor. Până să ajungă să se războiască prin tribunal, Claudia o ducea boiereşte în casa “socrilor” ei din Las Vegas. Ea şi americanul erau fericiţi, trăiau într-un lux exorbitant, asigurat de părinţii lui Jeremy, Harold şi Tina Lewis, oameni înstăriţi, care deţin peste Ocean un lanţ de 20 de restaurante McDonald’s. 

Mai multe