Claudia Sexxy şi Bădălău au petrecut în club până-n zori

24 august 2014 21:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Însărcinată în şase luni, Claudia Pătrăşcanu nu se dă înapoi să petreacă în cluburi până aproape se luminează de zi. Ea şi iubitul ei, Gabi Bădălău, s-au distrat sâmbătă noapte într-un club de fiţe din Mamaia, unde au stat până la 4.00 dimineaţa.

Înainte să aibă o relaţie cu Gabi Bădălău (27 de ani), Claudia Pătrăşcanu, alias Claudia Sexxy (34 de ani), nu se omora să meargă prin cluburi. Acum, însă, încearcă să ţină pasul cu iubitul ei, mare amator al acestui gen distracţie. Cei doi au fost în weekend la mare, iar noaptea de sâmbătă au petrecut-o într-un club. Deşi însărcinată în şase luni, Claudia şi-a menţinut silueta şi doar burtica o dă de gol că aşteaptă un bebeluş.

Îmbrăcată elegant şi purtând o pereche de sandale cu toc, artista şi-a însoţit iubitul în locul unde acesta se simte ca peştele pe uscat: un club de fiţe din Mamaia. Cei doi au stat aici până la 4.00 dimineaţa, dovadă că sarcina nu-i dă brunetei dureri de cap şi că totul decurge foarte bine. Cu toate acestea, după ce a stat pe tocuri atâtea ore, Claudia a simţit nevoia să-şi dea sandalele jos şi să-şi odihnească picioarele pe bordul maşinii. Pentru că i-a răzbit foamea, cei doi iubiţi s-au îndreptat spre un restaurant din zonă, unde au mai stat încă o oră şi jumătate. În jur de 5.30, au plecat la părinţii vedetei, care stau în Constanţa.

Claudia şi Gabi se vor căsători la anul

Claudia Sexxy şi Gabi Bădălău sunt împreună de opt luni, iar peste trei luni urmează să devină părinţii unui băieţel. La începutul lui august, în vacanţa lor din Turcia, Gabi a cerut-o în căsătorie pe Claudia. Cei doi vor să facă anul viitor botezul şi cununia religioasă.

Mai multe