Claudiu Bleonț: ”Soția mea, Iulia, a făcut Covid. Poate am avut și eu, dar nu știu când”

27 mai 2021 23:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Claudiu Bleonț ( 60 de ani) a avut și el de suferit pe pandemie. Soția artistului, actrița Iulia Lazăr, a fost infectată cu noul coronavirus. Actorul a aflat și el în urma unui test că ar avea anticorpi, însă nu a avut simptome specifice bolii.

“Soția mea, Iulia, a avut Covid. Eu nu știu dacă am avut. Știu doar că acum, când am reluat spectacolele, am făcut un trest de anticorpi și a reieșit că am. Eu nu am avut însă simptome de Covid. Poate am avut Covid și eu, dar nu știu când”, a declarat Claudiu Bleonț, la emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV. Actorul se află în prezent la Râmnicu-Vâlcea, la Episcopie, acolo unde i-a făcut o vizită duhovnicului care i-a cununat pe el și pe soția sa, Iulia. “Sunt la mânăstire, aici vin fără gânduri, vin cu inima deschisă. Dumnezeu mă ascultă clipă de clipă. Suntem în fața lui mereu”, a mai spus actorul. După trei mariaje eșuate, Claudiu Bleonț și-a găsit fericirea în brațele actriței Iulia Lazăr (41 de ani), care i-a dăruit o fetiță pe nume Eva, în vârstă de șase ani și jumătate. “Copilul meu este la școală, îi place. Încerc să o obișnuiesc cu disciplina, face pian, o duc la atletism. Ea privește fiecare clipă ca pe o aventură”, a mai declarat actorul.La 60 de ani, Claudiu Bleonţ a trecut prin mai multe mariaje. În anul în care a divorţat de prima lui soţie, Irina Tapalagă, s-a căsătorit cu cea de-a doua, Beatrice Rancea, iar când s-a despărţit de aceasta a mers la starea civilă, în acelaşi an, cu Andra Negulescu. De aceasta a divorţat în ianuarie 2013, după 12 ani de căsnicie.

Și Văru’ Săndel a fost infectat cu Covid! “Mă dureau implanturile din gură!”

Actorul Alexandru Pop, cunoscut drept Văru’ Săndel, a fost și el, recent, infectat cu Covid 19. Actorul a avut simptome destul de grave până la leșin, însă nu a ajuns la spital. Soția sa, fiind doctoriță, l-a tratat de Covid la domiciliu. “Covidul a venit cu un frison și o stare proastă. A patra zi însă mă dureau și implanturile din gură. Era gravă starea mea, dar aveam doctorița în casă. Am luat un antiviral din ăla rusesc, Arbidol. Andrei, copilul meu, a luat și el virusul, dar la el într-o zi s-a terminat. După patru zile, am crezut că s-a terminat. Și dintr-o dată mi s-a făcut rău când mă duceam la baie. Atunci m-am deshidratat, nu mă puteam ridica din pat. A doua zi am leșinat”, a povestit actorul, la Prima TV.

Citește și:

10 vedete care au trecut prin experiența Covid-19. Povești, detalii și mesaje emoționante

Andreea Marin: ”Violeta a avut Covid”. Vedeta s-a vaccinat cu AstraZeneca

Mai multe