Cleopatra a răspuns la 15 întrebări despre nuntă. "Da, se poate și fără nași". Replică acidă atunci când a fost "certată" pentru rochia simplă

27 august 2021 10:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, soț și soție din 14 august, s-au cununat religios o săptămână mai târziu, la Chișinău, în prezența familiei. Nunta, simplă, discretă și restrânsă, a stârnit numeroase reacții în rândul fanilor, care "au mustrat-o" pe solistă pentru că a les simplitatea, nu opulența.

Obișnuiți să vadă nunți fastuoase, cu ținute scumpe și extravagante și, în general, cu o opulență afișată și la biserică, și la petrecere, fanii artiștilor au avut aceleași așteptări și de la tânărul cuplu Cleopatra Stratan  - Edward Sanda. Iată însă că nu a fost așa. După cununia civilă din 14 august, Cleo și Edy au organizat o petrecere pentru prieteni și colegi de breaslă, însă cununia religioasă s-a desfășurat la Chișinău, doar în prezența părinților.

Mulți au fost surprinși de alegerea Cleopatrei, de a nu avea nași, de a nu-și schimba numele, de a nu purta voal și, mai ales de a avea o rochie atât de simplă, care să "nu țipe" a lux. Solista a făcut o sesiune "Q & A" pe Instagram și a răspuns și celor mai incomode întrebări. 

"Să știți că simplitatea e greu de găsit... Să-mi spună cineva unde scrie cum trebuie să arate o rochie de mireasă potrivită pentru o nuntă. Așa mi-am dorit să fie. În primul rând, m-am gândit la confort și libertatea de a o purta. Cine a zis că mireasa trebuie să fie îmbrăcată într-o rochie cu 100 de straturi, cu trei metri de trenă și cu voal de kilometri?”, a explicat Cleopatra, pe Instagram.

Citește și:

Naşii nu sunt obligatorii pentru cununia religioasă

VIDEO Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios, la Chișinău. Simplitate şi discreție, în biserică

Imagini de poveste de la nunta Cleopatrei. Tortul a fost o inimă imensă, dansul mirilor, de vis, iar Pavel Stratan, un socru fericit

Mai multe