Cleopatra Stratan este schimbată total! Ce mare a crescut

18 martie 2016 12:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fata lui Pavel Stratan, pe care o știți datorită piesei „Ghiță”, s-a schimbat radical. Copilul minune al muzicii românești a ieșit din atenția reflectoarelor, iar acum i-a uimit pe toți cu modul în care arată. Acum are 13 ani, iar tatăl ei este extrem de mândru de ea. Pavel a publicat poze cu fiica lui, pe contul său de Instagram, iar fanii s-au minunat de cât de schimbată este Cleopatra.

Pavel Stratan a publicat două imagini cu fata lui. Adolescenta s-a schimbat mult. A devenit cunoscută drept fetița simpatică care cânta „Ghiță”. Acum, Cleopatra Stratan este o domnișoară în toată regula. 

„Nu e soția, e Cleopatra”, a scris Pavel pe Facebook.

Cleopatra a scos primul ei album la vârsta de trei ani, iar melodia „Ghiță” a propulsat-o imediat în topuri. A intrat de șase ori în Cartea Recordurilor: ca cel mai tânăr talent care are propriul album, cel mai tânăr interpret care a avut un hit 6 săptămâni pe primul loc la nivel naţional, cel mai tânăr artist care a primit un onorariu de 10.000 euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr muzician care a primit 3 premii MTV,  cel mai tânăr cântăreţ care a susţinut un concert de 2 ore în faţa unui public numeros şi ca cel mai tânăr artist de succes. 

Melodia care a făcut-o celebră

Mai multe