Click! a avut dreptate! Andreea Esca își deschide o revistă

11 februarie 2016 12:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Plină de energie și pasionată de lumea modei, Andreea Esca nu s-a împăcat deloc cu ideea plecării de la revista The One, pe care a condus-o editorial timp de zece ani. Vedeta PRO Tv a decis prin urmare să pună pe picioare exclusiv prin forțe proprii o revistă de life-style feminin, online, la care va lucra o bună parte din echipa pe care Esca a avut-o le The One.

Andreea Esca a confirmat pentru Pagina de Media ceea ce Click! a anunțat la începutul lunii februarie. Vedeta incontestabilă a trustului PRO va lansa o revistă online de life-style feminin, alistmagazine.ro. Este vorba despre o investiție 100% personală, pe care Esca a gândit-o în primul rând ca pe o pasiune și abia în al doilea rând ca pe o investiție.

Redacția numără deocamdată șase oameni și este condusă de fostul redactor-șef de la The One, Alina Aliman.

Cât despre plecarea din Pro Tv, Andreea Esca este foarte tranșantă. ”Cei din Pro TV m-au susținut cum au putut mai bine. Toată lumea de acolo știe de site, nu e niciun secret, niciun mister. Nu plec din Pro TV, nu plec nicăieri. Este exact așa cum era când mă ocupam de The One. Niciodată nu s-a pus atunci problema să renunț la ceva. Nici acum nu s-a discutat astfel”, a declarat Andreea Esca pentru sursa citată.

Mai multe