Click! a fost acasă la CRBL!

12 decembrie 2009 15:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oficial îi merge bine simpaticului CRBL, vorba cântecului trupei Simplu... Are o nevastă frumoasă, compune melodii care fac ravagii şi are o casă superbă... pe care am vizitat-o şi noi.

Bucuros nevoie-mare de oaspeţi, artistul ne-a arătat tot ce are prin casă, ba la final chiar ne-a pus să ascultăm câteva dintre melodiile sale.

Cântăreţul locuieşte cu soţia sa, Elena Andreianu, coregraf la „Dansez pentru tine", într-o vilă impozantă, cu opt camere, situată pe o străduţă cochetă din centrul Capitalei.

Acesta e livingul vilei lui CRBL, amenajat minimalist. Situat la etaj, are aspectul unei mansarde, exact aşa cum şi-au dorit cei doi soţi. “Aici am lăsat-o pe Elena să se ocupe de amenajare, eu nu prea mă pricep la treburile astea. Femeile sunt mai creative şi mai migăloase”, ne-a spus CRBL.

Cei doi locuiesc aici de un an, de după nunta lor. Pentru că e un om foarte activ, mereu pe drumuri şi pe la întâlniri, era culmea ca CRBL să mai fie nevoit să bată şi drumul până la studio sau sala de dans pe care o deţine.

Aşa că pe ambele le are... în casă. Studioul lui ocupă parterul, iar sala de dans unde îi învaţă pe puşti breake-dance e în curte. În acest fel, artistul a împuşcat doi iepuri dintr-o dată.

Iată o altă colecţie, de încălţăminte. Fan împătimit al pantofilor sport, CRBL deţine peste 50 de perechi, din cele mai diverse modele.

„Poate nu o să vă vină să credeţi, dar locul în care eu mă simt cel mai bine e această sală de dans. Am nişte băieţandri fantastici, pe care îi şcolesc într-ale brake-dance-ului. Îmi face mare bucurie să lucrez cu micuţii", spune CRBL.

Iată o parte din colecţia de şepci a lui CRBL. Nu le mai ştie numărul şi ne asigură că mai are unele şi prin dulapuri...

Plimbându-ne prin casă, am descoperit că artistul este înnebunit după pantofii sport. Are o colecţie impresionantă şi ţine fiecare pereche în câte un sertar special al unui dulap ingenios.

Nu ar renunţa în ruptul capului la nici o pereche. "Deşi pe unii nu i-am purtat decât o dată, de două ori, fiind din cale-afară de trăsniţi, nu m-aş îndura să mă despart vreodată de ei", spune CRBL.

Mai multe