Clipe cumplite pentru Catrinel Sandu: “Rugaţi-vă pentru tatăl meu”. Ce a păţit bărbatul

20 martie 2019 18:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Zilele trecute a vorbit despre un eveniment important din viaţa ei, şi anume nunta cu Steve, medicul stomatolog american cu care şi-a refăcut viaţa după divorţul de Gabi Trifu, iar acum iată că bucuria i-a fost umbrită de o mare dramă. Catrinel Sandu se roagă pentru viaţa tatălui ei.

“Nu am scris niciodată astfel de mesaj, dar am citit şi m-am rugat când am văzut la alţi prieteni pe pagină. Am nevoie, de fapt tatăl meu, Nicu Sandu, are nevoie de gândurile şi rugăciunile voastre. În câteva ore intră într-o operaţie foarte grea la Spitalul Colentina. Vă rog să ne rugăm să fie totul bine. Doamne ajută!”, a scris Catrinel Sandu (41 de ani) pe reţelele sociale, în urmă cu doar câteva momente.

Ce s-a întâmplat, de fapt? Aseară, 19 martie, tatăl vedetei, Nicolae Sandu, un cunoscut bioterapeut, a suferit un atac vascular cerebral, în timp ce se afla la moşia familiei, de la Urziceni. “Era cu un prieten, iar după ce acesta a plecat acasă, lui Nicu i s-a făcut rău. Când au ajuns membrii familiei, el era închis în casă, l-au găsit în pat, inconştient. Au chemat salvarea şi a fost dus la spital. Din păcate, se pare că hemoragia este destul de serioasă, are creierul inundat de sânge, acum intră în operaţie”, ne-au spus surse din anturajul familiei. Click! a contactat-o pe mama lui Catrinel, iar femeia a putut să ne spună doar atât, printre lacrimi: “Sunt foarte supărată, sper sa trecem cu bine de acest necaz”.

Mai multe