Codin Maticiuc se cumințește? „Îmi doresc foarte mult un copil”

12 aprilie 2016 18:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai cunoscuți „crai de Dorobanți” a vorbit în premieră despre viața sa privată. Codin Maticiuc (34 de ani), poreclit „Poponeț”, a fost invitatul Mirelei Voicu în emisiunea „Ediție specială” de la Antena 3.

Întrebat de unde i se trage celebra poreclă „Poponeț”, Codin Maticiuc a răspuns: „E o poreclă dată de presă. Eu m-am gândit, o perioadă, că ar trebui să fiu homosexual. Nu-mi place porecla asta, dar cred că a a vut și o parte pozitivă. Având-o, am evitat să fac tot felul de rele, pentru că nu-mi permit să ajung la pușcărie”.

De asemenea, Codin a recunoscut că este conștient că femeile îl plac datorită banilor din cont, nicidecum a calităților fizice. „Uită-te la mine. Am 1,50 metri cu mâinile în sus, sunt gras. Este evident. Nu există alt motiv. Cred că fiecare dintre noi este un pachet de defecte și calități”, a spus el, în emisiunea de la Antena 3. Cu toate acestea, Codin se declară un sensibil: „Le-am iubit pe toate, am suferit după toate. Sincer. Sunt un tip foarte timid și foarte romantic”.

În plus, Codin a aruncat „bomba”. Deși e pe lista celor mai înverșunați burlaci, își dorește foarte mulți moștenitori, și asta cât mai repede. „Îmi doresc foarte, foarte mult un copil. Probabil că n-a fost să fie. Nu cred în căsătorie și aici e o problemă. Femeile vor să se căsătorească și apoi să facă copii”, a mai spus el, pentru emisiunea de la Antena 3.

Mai multe