“Colegii i-au pus dezinfectat în sticla cu apă”. Un celebru solist cere dreptate pentru copilul lui: “Putea să moară”

13 martie 2020 16:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

La patru luni de când Serena ( 8 ani), fiica fotomodelului Laurette Atindehou, a rămas fără un dinte, în urma agresiunii unui coleg de școală, iată că un nou caz, cu mai grav, a avut loc vinerea trecută, într-o altă unitate de învățământ din Capitală. Gabi Lăutaru, ex-solistul trupei Boombastic, a fost la un pas de infarct, când a aflat că unicul său fiu, R.L, în vârstă de 11 ani , a ajuns la spital, urmare a unei glume nesăbuite.

Totul s-a întâmplat vinerea trecută, în timpul unei pauze, la Școala Generală 172, din Drumul Taberei, acolo unde R. L. (prenumele este fictiv, pentru a proteja identitatea minorului), este elev în clasa a-V- a. Gabriel Lăutaru (36 de ani), tatăl băiatului, a povestit despre incident: ”În pauza dintre orele de curs băiețelului meu i s-a umblat în ghiozdan, i-a fost scoasă sticla de apă și i s-a turnat peste apă dezinfectant, era unul cu miros de trandafiri, apoi i s-a pus sticla la vedere, pe bancă. Când a revenit în clasă, fiul meu a băut, fiindu-i sete. După câteva minute i s-a făcut rău, a început să aibă dureri mari abdominale și arsuri. Doamna profesoară de matematică l-a trimis la cabinetul medical al școlii dar acolo nu mai era nimeni la ora 16.15, moment în care fiul meu a făcut atac de panică. Speriat, ne-a sunat pe mine și pe mama lui, ea a ajuns în câteva minute. A încercat să afle cine a putut săvârși acest act și a alertat Serviciul de Urgență 112”. Micuțul a ajuns pe mâna medicilor, la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”, unde a rămas două zile sub observație. ”Acum este bine, este acasă, dar trebuie să țină un regim, nu are voie mâncare solidă, mai mult fructe pasate, e speriat. Bine că nu a fost mai grav”, ne-a spus, ieri, Gabi.

Solistul cere să i se facă dreptate: ”În acea zi, la ora 20.00, m-am prezentat la Secția 25 Poliție, unde am depus plângere pentru o anchetă internă. Sper ca acel/ acei copii să fie descoperiți si părinții sa fie anunțați. Copilului meu i se umbla regulat în ghiozdan și i se sustrăgea pachețelul cu mâncare. Copilul meu putea muri. Nu exagerez cu nimic, este un act care nu poate fi tratat ca o glumă între copii. Dacă cei abilitați nu vor identifica și vor lua măsurile care se impun, ne vedem forțați să luam propriile măsuri, de a muta copilul la alta clasă sau la altă școală, directoarea școlii evită să vorbească cu oricine”.

Fiica lui Laurette a rămas fără un dinte, în urma agresiunii unui coleg

Serena, fiica lui Laurette, a trăit un coșmar, pe 14 noiembrie 2019 , la Școala 146.  Mama ei ne-a povestit despre necaz: “De anul trecut, din clasa pregătitoare, Serena a fost şicanată de doi colegi de clasă, pe motiv că «mama ta e negresă» şi că «mama ta apare la tv». De la simple tachinări, cei doi băieţi au trecut la fapte violente în clasa I. Au tot împins-o pe Serena pe holul şcolii, iar ea a căzut o dată, s-a lovit şi a venit acasă cu nasul umflat, i-au tot aruncat la gunoi pachetul cu mâncare şi nu o lasă să stea în prima bancă. Însă joi (n.r.-14 noiembrie), s-a întâmplat ceva grav.

În pauză, Serena se întorcea de la toaletă şi era udă pe mâini, iar unul dintre aceşti băieţi care o tot şicanează a tras-o de spate. Ea s-a împiedicat, a alunecat şi a căzut cu faţa pe gresie şi şi-a spart un dinte din faţă (n.r.: incisivul central superior stâng). E dintele definitiv, nu cel, «de lapte». Am avut un şoc când mi-am văzut fetiţa cu dinţişorul spart. Serena e traumatizată şi nu vrea să se întoarcă la şcoală”. Laurette și-a mutat fiica la altă școală, iar micuței i se reparat dantura, lucrare care a costat-o pe vedetă câteva sute de lei.  

Citește și:

EXCLUSIV Ce vrea Laurette de la agresorii fiicei ei: «Le-am cerut bani să-i repar dantura!»

Fiica lui Laurette, bătută, lovită, umilită la şcoală, pentru că e mulatră

Mai multe