Columbeanu și iubita tinerică, prima apariție publică împreună la un eveniment

24 mai 2018 23:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu și-a refăcut viața alături de Oana Cojocaru, tânăra care i-a furat inima afaceristului. Cei doi au apărut pentru prima oară la un eveniment monden împreună unde au foarte apropiați.

Cei doi au mers împreună la eveniment și s-au sorbit din priviri. Deși el este mai în vârstă decât ea, nu a fost un impediment pentru a se dezvolta o relație între ei. Cei doi au fost în centrul atenției și nu au ținut cont de privirile altor oameni. 

De curând, Click! a publicat fotografiile oficiale cu noul cuplu din showbizul românesc. Oana Cojocaru studiază economia la Universitatea Hyperion, dar este și un model apreciat. Recent a realizat o ședință foto alături de iubitul ei afacerist chiar în vila din Izvorani, realizată de celebrul fotograf de modă Alexandru Zainea. 

Irinel Columbeanu a ținut mult timp ascunsă relația cu tânărul model, însă Click! i-a surprins împreună la începutul lunii mai,  la o cină romantică în Capitală. Afaceristul a ales să nu mai evite camerele și s-a afișat la petrecerea Viva cu noua iubită de care este foarte mândru. 

Mai multe