Concert Bryan Adams pe stadionul din Cluj. Cu ce ocazie vine artistul în România

18 octombrie 2019 15:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

De trei ori nominalizat la premiile Oscar (Best Original Song, 1992, 1996, 1997), legendarul Bryan Adams (59 de ani) va cânta pe stadionul din Cluj-Napoca luni, 11 noiembrie 2019. Evenimentul coincide cu aniversarea postului de radio Digi FM, care în aceeași zi împlinește 4 ani de activitate.

Echipa Digi FM va fi la concert și pregătește o petrecere pe măsura invitatului, care nu are nevoie de prezentare. Detalii despre aniversare și despre surprizele care-i așteaptă în perioada următoare pe ascultătorii fideli, dar și pentru cei care vor participa luna viitoare la sărbătorirea a patru ani de Digi FM vor fi anunțate în curând.

“Eu aștept cu nerăbdare chiar întâlnirea cu Bryan Adams. E mai mult decât un cadou pe care-l facem ascultătorilor noștri. E o sărbătoare pe care le-o oferim. Pentru că vom fi împreună, ne vom bucura împreună și vom împărtăși cel mai bun concert din cariera unui mare artist. Știți ce ne dorim de fapt: să le dăm oamenilor o amintire și înțelegerea că apreciem tot ce-au făcut pentru noi în primii ani de Digi FM, cărora le urmează mulți mulți alții”, a spus Cătălin Striblea.

Concertul Bryan Adams din 11 noiembrie 2019 face parte din turneul “Shine a Light”, care promovează cel mai nou album al artistului, cel de-al 14-lea.  Bilete sunt disponibile pe www.eventim.ro.

Mai multe