Concerte 2019. Cel mai romantic grec face show de Ziua Îndrăgostiților, la Sala Palatului

14 februarie 2019 13:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Un concert special pentru toate cuplurile și nu numai. Yannis Ploutarchos va cânta în această seară la Sala Palatului, începând cu ora 19.00. Celebrul grec a avut parte de o surpriză sexy la sosirea în țara noastră. Frumoasa Andreea Podărescu l-a așteptat cu pâine și sare, în aeroport.

Are 48 de ani și este considerat unul dintre cei mai sexy artişti din Grecia. Compozitor și cântăreț, Yannis Ploutarchos a început să cânte de la vârsta de 6 ani, iar la 16 ani s-a mutat în Atena, unde a lucrat într-un salon de coafură pe timpul zilei, iar noaptea cânta în cluburi. Primul său concert a avut loc într-un mic club din Korydallos.

Iată că acum, celebrul grec are o carieră înfloritoare, iar în seara aceasta, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, el va cânta la Sala Palatului, începând cu ora 19.00. Yannis Ploutarchos a sosit în România marți, la prânz, și a avut parte de o întâmpinare ca la carte. Celebrul cântăreț a fost primit de sexoasa Andreea Podărescu, îmbrăcată în ie și într-o fustă foarte scurtă. Aceasta l-a întâmpinat cu pâine și sare, iar artistul a fost încântat de prima priveliște de care a avut parte la sosire..

Mai multe