Concurenta care a făcut-o să plângă pe Loredana

6 decembrie 2014 0:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Maria Hojda, tânăra din echipa Loredanei, i-a impresionat pe toţi cei patru juraţi de la "Vocea României", dar a ajuns la inima Loredanei. Tânăra a interpretat fără cusur o piesă sensibilă, iar celebrei cântăreţe i-au dat lacrimile.

Pe scena de la "Vocea Românei' au rămas cei mai buni concurenţi, iar Loredana are şi ea cu ce se mândri. Eleva ei Maria Hojda ( 24 de ani) a făcut-o să trăiască la maximum piesa lui David Guetta- She wolf.

"Mi-ai rupt sufletul în bucăţi. Ai fost senzaţională. Unde vrei sa te mai duci, măi fato?", i-a spus Loredana Mariei la finalul prestaţiei.

Răspunsul tinerei a convins-o pe antrenoarea sa că merită un loc în ultima ediţie a emisiunii. "Acolo unde mă vei conduce tu, în finală!"

Maria nu este singura din familie care are talent muzical, ci si sora ei Ligia. Pentru prima data in istoria show-ului, două surori s-au înscris împreună la preselecţii şi au ajuns aproape de finală. La audiţiile pe nevăzute, Ligia Raluca Hojda (26 de ani) a fost prima care a intrat pe scena de la Vocea Romaniei şi a reuşit performanţa de a întoarce toate scaunele cu o interpretare originală, plină de sensibilitate a melodiei lui Ed Sheeran, "I see fire". Ligia a ales să meargă mai departe în echipa lui Tudor Chirilă.

Maria Hodja a întors şi ea toate scaunele la audiţiile pe nevăzute şi a ales-o pe Loredana ca antrenoare.

Mai multe