Concurenţii «Sunt celebru, scoate-mă de aici», petrecere nebună în toiul zilei

18 martie 2015 16:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Doar Mihai Trăistariu a lipsit de la cea mai tare petrecere organizată în cinstea participanţilor de la show-ul «Sunt celebru, scoate-mă de aici», din cauza unor probleme personale. Absolut toată lumea a fost în rest prezentă împreună cu familiile lor la evenimentul organizat de Elena Merişoreanu.

După săptămâni întregi de chinuri şi înfometare, vedetele de la «Sunt celebru, scoate-mă de aici» nu se mai opresc din petreceri cu mâncare bună şi multă şi muzică. Distracţia s-a mutat miercuri la un local din Capitală, unde Elena Merişoreanu a organizat o petrecere nebună la care a participat Toată lumea care a fost plecată în junglă, cu excepţia lui Mihai Trăistariu.

Cântăreţul a anunţat miercuri pe Facebook că s-a despărţit de iubita sa după o relaţie de trei ani şi se pare că nu are dispoziţia necesară pentru a participa la petreceri acum. Ceilalţi concurenţi de la «Sunt celebru, scoate-mă de aici» nu au stat pe gânduri şi au început petrecerea înainte de lăsarea serii. Ruby a fost responsabilă cu muzica, Luminiţa a făcut sfoara spre deliciul colegilor, Gina Pistol a cântat la instrumente de percuţie, iar Elena Merişoreanu a avut grijă ca celor prezenţi să nu le lipsească nimic. Prezent la eveniment a fost şi Pacha Man, cel care a părăsit competiţia mai devreme decât trebuia.

Imaginile de la petrecere au fost prezentate în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruţă de miercuri de la Pro Tv.

Mai multe