Concurentul de la „Vocea României” dat dispărut, a fost găsit. Ce a pățit

17 august 2017 7:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fostul concurent de la „Vocea României”, Fabian Sasu (35 de ani), care a fost căutat de poliția română și de Interpol după ce a fost dat dispărut, a fost găsit. Colegii săi de trupă au anunțat știrea pe o rețea de socializare și au explicat ce i s-a întâmplat.

Aceștia au anunțat pe Facebook că Fabian Sasu a fost găsit teafăr, iar problema a fost că își pierduse actele în vacanță:

„Vă salutăm! Am revenit cu vești bune. Fabian este în siguranță/ Și-a pierdut banii, actele și telefonul în Amsterdam și a intrat foarte greu în contact cu noi. Astăzi s-a întors în țară destul de bulversat de această întâmplare și momentan se recuperează. Vă mulțumim tare mult tuturor pentru susținere și pentru share-uri. Ne bucurăm că totul s-a terminat cu bine”, au scris colegii cântărețului pe contul de Facebook.

Pe 16 august, tot colegii artistului au fost cei care au anuțat pe rețeaua de socializare că Fabian a dispărut:

„Colegul nostru Fabian Sasu este dat dispărut. Este o situaţie cât se poate de reală. Pe data de 2 august a părăsit ţara şi de atunci nu mai avem niciun semn de la el. Telefonul este închis şi nu reuşim să aflăm unde este şi ce s-a întâmplat. Momentan este căutat de Poliţia Română şi de Interpol. Toate evenimentele viitoare vor fi onorate şi vom fi prezenţi în formula pe care o ştiţi, cu excepţia evidentă a lui Fabian. Imediat ce avem veşti, vom posta. Mulţumim de înţelegere!“

Mai multe