Concurentul gol de la «Românii au talent», cu sânii Răduleascăi pe piept

13 mai 2016 21:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marius Gheorghiu (36 de ani) este comedianul care, la preselecțiile "Românii au talent", a rămas gol pe scenă. S-a acoperit sumar doar cu o chitară, așa că de această dată, jurații și spectatorii nu știau la ce să se aștepte din partea lui. Vineri seară, 13 mai, în cea de-a treia semifinală "Românii au talent", Marius nu a mai rămas în fundul gol, mai ales că i-a promis și Andrei că nu mai vine dezbrăcat.

A realizat un număr de stand up comedy în care țintele au fost membrii juriului și zonele din care ei provin. Liniștea proverbială a bănățenilor și ardelenilor i-a revenit lui Florin Călinescu, dar acesta nu s-a amuzat atât de tare, rapiditatea în vorbire a moldovenilor a fost atribuită Mihaelei Rădulescu, iar pielea de găină și talentele femeilor în trafic au ajuns în tabăra Andrei.

Comediantul a pășit pe scenă, de această dată, complet îmbrăcat, chiar cu mai multe tricouri suprapuse. Gestul său a fost unul studiat, căci aproape pentru fiecare membru al juriului a avut un tricou. Mihaela a fost preferata lui, căci i-a dedicat două tricouri, ambele inspirate din ținutele ei, așa că sânii vedetei au aterizat cumva pe pieptul concurentului.

Mai multe