Confesiuni inedite la "Vocea României". Despot: "Am o slăbiciune pentru bărboșii pletoși"

27 octombrie 2017 23:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ediția din 27 octombrie a emisiunii "Vocea României" a fost una în care unul dintre jurați și-a dezvăluit o parte dintre slăbiciuni. Adi Despot este compozitor și cântăreț de muzică rock, deci faptul că fraternizează cu cei care ascultă acest gen nu ar trebui să mai reprezinte o surpriză, însă modalitatea în care și-a declarat "iubirea" pentru cei asemănători lui a stârnit hohote de râs în rândul spectatorilor și a celorlalți membri ai juriului.

Octavian Casian i-a cucerit pe membrii juriului atunci când l-a audițiile pe nevăzute a ales să interpreteze o melodie metal care i-a pus în evidență vocea guturală. Deși toți credeau că Despot va fi vrăjit de vocea sa, nu a fost chiar așa și Octavian a ajuns în echipa lui Smiley. La duetul din seara de 27 octombrie, Smiley a ales ca el să cânte celebra melodie "Have you ever seen the rain" alături de o concurentă plină de feminitate și senzualitate, Iuliana Popa.

Duetul dintre cei doi a fost unul inedit, antagonia dintre vocile lor completând-se perfect și creând un act artistic care i-a lăsat pe toți membrii juriului cu gura căscată. Atunci când jurații i-au văzut împreună pe scenă au exclamat la unison "Frumoasa și Bestia". "Am fost puțin dezorientat la început, mai mult cântecul a fost ales pentru el. Eu nu am avut ochi decât pentru acest diavol tasmanian", a declarat Tudor." A fost un moment interesant prin prisma antonimiei, iar momentele în care au cântat împreună l-au scos în evidență pe el, iar eu,ca și Tudor, am o slăbiciune pentru bărboșii cu plete", a fost comentariul lui Despot. Smiley a decis să accepte provocarea de a alege melodii potrivite pentru Octavian și i-a oferit șansa de a lucra împreună în competiția vocilor. 

Mai multe