Connect-R, cadou norocos pentru o concurentă de la "Next Star"

19 noiembrie 2014 16:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Juratul de la "Next Star" este un tip generos. Connect-R va dărui talismanul său unei concurente venită să demonstreze că este o artistă adevărată. Totul se întâmplă, în ediţia de mâine a emisiunii.

Connect-R nu este singurul membru din juriu care oferă unui concurent de la "Next Star" un lucru personal la care ţine foarte mult. Lora a dăruit săptămâna trecută telefonul ei mobil unei fetiţe care îşi dorea foarte mult să poată ţine legătura cu tatăl său, pe care îl vedea rar din cauza serviciului.

"Îţi dăruiesc brăţara mea norocoasă. Am luat-o de la biserică şi este sfinţită. Mi-a purtat foarte mult noroc până acum şi sunt sigur că­-ţi va aduce şi ţie", i-a spus Connect-R concurentei din Zalău. Alice Ghile este cea l-a impresionat pe artist cu povestea ei şi care a primit talismanul juratului de la "Next Star". Fetiţa visează să devină medic, pentru că îşi doreşte să o vindece pe sora ei mai mică.

Mai multe detalii despre povestea lui Alice Ghile, dar şi momentul său artistic care i-a impresionat pe Lora, Pepe, Maria Cârneci, Connect-R şi Vasile Muraru vor putea fi urmărite la "Next Star" joi, de la 20:30, la Antena 1.

Mai multe