Connect-R, cu părinții și cu fiica pe scena Sălii Palatului. Momente pline de emoție

10 iunie 2019 18:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ștefan Relu Mihalache a împlinit 37 ani pe 9 iunie şi cu ocazia acestui eveniment a dat o mare petrecere, sub forma unui concert la Sala Palatului. Connect-R, cum e cunoscut în lumea muzicală, şi-a invitat alături prietenii din showbiz, însă pe scenă au urcat şi fiica acestuia, dar şi părinţii săi, vizibil emoționați.

Spectacolul de duminică, 9 iunie, de la Sala Palatului, a fost gândit ca un adevărat manifest, prin care artistul își asumă și declară public cine e el cu adevărat. „Spectacolul de duminică a fost despre autenticitate, despre omul de dincolo de măști și de nume. A fost despre Ștefan, nu despre  Connect-R”, detaliază artistul într-un interviu.

Pentru prima dată, Connect-R a strâns la un loc, în cadrul acestui eveniment festiv, atât familia și fanii, cât și o parte din colegii de breaslă, alături de care a cântat piese pe scena de la Sala Palatului. Printre invitații concertului „Eu sunt Ștefan”, prezentat de Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, s-au numărat Alex Velea, Damian Drăghici, Nicole Cherry, Pepe, Puya, Shift, Elianne, Ralu-K, Adrian Ursu din Moldova. O surpriză a fost atunci când solistul i-a invitat pe Florin Salam și pe Shift, cu care a cântat, după care toți trei au îmbrăcat tricouri albe pe care scria „Sunt OM”. Pe scenă a urcat si Maya, fiica solistului din mariajul cu Misha.

Marea absenta a fost Andra, ocupată cu alte concerte, însă solistul şi echipa lui au găsit o soluţie si au invitat o pe Raluka să-i ţină locul, cântând cu ea piesa „Semne”.

Tot pe scenă au urcat şi părinţii solistului şi sora acestuia, cu care artistul s-a îmbrățișat îndelung şi cărora le-a mulţumit pentru ajutorul oferit de-a lungul timpului. Mama lui a povestit că îi mai dădea bani fiului său fără să ştie tatăl lui, ca să-şi cumpere ce mai avea nevoie. Solistul a mai cântat un colaj cu piese din anii ’90, dar şi piesa “Billie Jean”, a lui Michael Jackson. Surpriza cea mai mare a artistului pentru fanii lui a fost noul său hit, lansat pe 6 Iunie 2019, chiar de Inălțare, piesa „Perfect”.

Mai multe