Connect-R, un tată și un soț împlinit. Gestul impresionant pentru soția și fiica sa

1 septembrie 2017 8:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Connect-R este un familist convins și asta o demonstrează gestul făcut de acesta în urmă cu o zi. Cântărețul a ales să nu poarte doar în inimă dragostea pe care o simte pentru soția sa Misha și fiica lui, Maya. Connect-R și-a tatuat pe mână două simboluri dedicate celor două femei din viața lui.

Connect-R este un bărbat împlinit, atât pe plan personal, unde se bucură de dragostea soției și fiicei lui, cât și pe cel profesional, unde se bucură de admirația a mii de fani. Cum fanii și-i ține aproape prin muzica cu care le încântă auzul, pe cele două femei din viața lui le ține aproape prin dragostea pe care le-o poartă și, de câteva ore, prin cele două tatuaje.

Invitat la emisiunea Cool Summer Night de joi, 31 august, cântărețul a arătat cele două tatuaje proaspete, dedicate Mishei și micuței sale. Artistul are o familie minunată, soția sa fiind una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară, iar fiica sa cucerește deja internetul de la o vârstă fragedă.

”Chiar astăzi le-am făcut un cadou. Ăsta este tatuajul pentru Maya cu «Love Maya» și trandafirul ăsta care pleacă dintr-un M, de la Misha”, a arătat emoționat Connecte-R cele două dovezi ale dragostei ce le-o poartă soției și fiicei sale.

Connect-R a devenit unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști, însă nu a uitat nicio clipă de unde a plecat. Acesta i-a în fiecare dimineața micul dejun cu un ”țigănuș extrem de simpatic” pe care l-a întâlnit întâmplător pe stradă, ajută cât poate oamenii la nevoie și a rămas același om modest și cu capul pe umeri, semn că celebritatea nu l-a făcut să uite cine este și de unde vine.

Mai multe