Constantin Enceanu, detalii despre ultima filmare cu Petre Mîţu Stoian: «Se simţea foarte obosit, respira greu, după COVID»

9 noiembrie 2021 8:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Constantin Enceanu şi Petrică Mîţu Stoian au avut sute de concerte împreună, vorbeau aproape zilnic la telefon, glumeau şi îşi făceau planuri de viitor. Enceanu a povestit cum a fost la ultima filmare pe care a avut-o cu Mîţu Stoian, exact cu două zile înainte de a muri.

"Ultima dată ne-am văzut joi (4 noiembrie n.r.) la o filmare pentru Revelion şi, după ce am terminat filmarea am început să glumim, cum făceam noi de fiecare dată. Atunci, Petre mi-a spus că va pleca la clinica privată de la Reşiţa. Mi-a spus că simţea că are o respiraţie mai greoaie după ce a avut COVID. „Vreau să mă duc să-mi refac plămânii, mi s-a recomandat oxonoterapie şi vreau să mă tratez." A spus că 15 zile nu va fi în Craiova. A plecat vineri dimineaţa şi vineri după amiaza a început să se simtă rău, după primul tratament.

Nu înţeleg ce s-a întâmplat, nu înţeleg. Petre era vaccinat, avea ambele doze, cu Pfizer făcute. S-a ferit mult, a evitat filmările, era responsabil. Unii realizatori s-au şi supărat pe el. Chiar s-a izolat împreună cu familia Guşman din dorinţa de a se proteja.

Când a avut COVID a avut temperatură vreo 3-4 zile, dar nu o temperatură mare, zicea că a avut 37 cu 6, nu a fost ceva de speriat, a fost tratat ambulatoriu, apoi lucrurile au intrat în normal. Ne-am întâlnit şi marţi, şi joi, cum v-am spus. Îmi spunea că se simte obosit, că trebuie să-şi repare plămânii, că nu-i place cum respiră", a declarat Constantin Enceanu.

Mai multe