Constantin Enceanu, în stare de șoc după moartea lui Petrică Mâțu Stoian: «Am încercat să-l aducem în Capitală»

6 noiembrie 2021 21:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Coleg de cântec și prieten de suflet cu Petrică Mâțu Stoian, Constantin Enceanu este în stare de șoc la aflarea veștii că solistul, care îi era ca un frate, a murit. Petrică Mâțu Stoian s-a stins sâmbătă, la vârsta de 61 de ani, fiind în stare gravă pe secția ATI, la spitalul din Reșița.

Constantin Enceanu, colegul artistului, a intervenit telefonic la România TV, unde a izbucnit în lacrimi: „Ce să spun? Sunt răvășit, nu-mi vine să cred. Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni. Joi, în jurul orei 20:30, ne întorceam de la București, eu am mai întârziat puțin, el ajunsese în Craiova, mi-a spus că e drumul destul de aglomerat. Atunci mi-a spus că pleacă la Reșița, că vrea să se refacă după COVID-19, să-și revigoreze plămânii. Azi, când am aflat că îi e rău, nu mi-a venit să cred. După prima ședință s-a simțit bine, a mers în cameră seara, în cursul nopții a început să se simtă rău, la 3 au venit cu salvarea și l-au dus. Azi, de la ora 13:00, lucrurile au început să se complice. Am încercat să-l aducem în Capitală, aveam promisiuni că mâine dimineață îl va prelua un elicopter. Din nefericire, inima lui nu a mai rezistat și a plecat dintre noi“, a încheiat, în lacrimi, Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu: "Dumnezeu a fost dur în seara asta"

Enceanu a primit vestea dureroasă prin telefon, din partea doctorului care a avut grijă de Petrică Mâțu Stoian. Se pare că medicii și colegii artistului s-au mobilizat să îl aducă pe acesta la București, mâine dimineață, avionul care trebuia să îl transporte era pregătit însă inima artistului a cedat mult prea devreme și nu s-a mai putut face nimic. "Ne sunam și ne ceream părerea unul la celălat, pentru orice lucru discutam. Dumnezeu a fost dur în seara asta, mi-a luat unul dintre ce mai buni prieteni, am făcut lucruri frumoase împreună! Este dureros!", a mai spus Constantin Enceanu, la România TV.  

Citește și:

Petrică Mâțu Stoian a murit. Solistul era internat în stare gravă la ATI Reşiţa

Mai multe