Controverse la Exatlon după marea finală! Alin Andronic a explicat de ce abandonat concursul

17 decembrie 2018 20:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Seara de duminică, 17 decembrie, a fost presărată cu multe emoții, dar și cu nedumeriri, din partea telespectatorilor care au stat cu sufletul la gură în fața micilor ecrane pentru a vedea cine a primit marele premiu al competiției sportive Exatlon. Mulți fani ai emisiunii și-au pus semne de întrebare, atunci când din doi concurenți rămași în finală, unul a decis să abandoneze competiția înainte de ultima probă. Iată declarațiile lui Alin Andronic, finalistul care a renunțat să mai participe.

După seara marii finale Exatlon, Beatrice Olaru din echipa „Războinicilor” a fost cea care a pus mâna pe trofeu și pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Câștigul ei a venit însă, în urma abandonului neașteptat și surprinzător al colegului ei, finalistul Alin Andronic, care a decis să pună capăt ultimei probe, fără să mai participe în cadrul acesteia.

Deși în timpul filmării emisiunii, atunci când a fost întrebat care este motivul abandonului, Andronic a fost evaziv în răspunsul său, sportivul a decis să clarifice situația o zi mai târziu, fiind probabil asaltat cu întrebări din partea simpatizanților emisiunii.

Motivul pentru care Alin Andronic a abandonat competiția 

„E gata, Betty! Hai că abandonez! Nu are sens! Îmi rup picioarele pe aici! Îmi rup picioarele degeaba! Nu are sens! Înțelege că nu are sens! Jocul a luat sfârșit”, a spus Alin Andronic înainte să abandoneze. Fostul fotbalist a declarat că nu sunt foarte multe de spus și că a reușit să demonstreze ce poate, deși a cedat în ultima luptă pe care a avut-o de dus. 

„Eu cred că am arătat aici de ce am venit, am venit să lupt pe trasee, am venit să încerc să dau oamenilor tot ce am eu mai bun”, a spus Andronic, la momentul respectiv. Totuși, deși mulți au crezut că sportivul a abandonat competiția din cauza accidentării sale la picior, pe care nu mai dorea să o forțeze, acesta a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care a explicat că refuzul de a mai participa la ultima probă s-a ivit din cauza unei nedreptăți ce i-a fost făcută în finală. 

„Abandonul meu în finala Exatlon nu are legătură cu accidentarea suferită. Am decis să abandonez pentru că s-a făcut o mare nedreptate! Ce s-a văzut în finală nu a fost tot ce s-a întâmplat acolo”, a răbufnit acesta în mediul online, fără să ofere mai multe detalii.

Ce mesaj i-a transmis Alin lui Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon

Deși a susținut ulterior că a fost nedreptățit în cadrul competiției sportive, Alin a felicitat-o pe Beatrice pentru reușită, având numai cuvinte de laudă la adresa fostei hanbaliste. „Betty pentru mine este o persoană de la care am învățat multe, este o persoană cu un caracter deosebit, o femeie foarte puternică, își merită locul și merită acest premiu. Vreau să o felicit pentru asta, pentru că a fost un foarte bun exemplu pentru oamenii de acasă în această competiție. Un exemplu de ambiție, un exemplu de determinare”, a spus Alin Andronic. 

„Felicitări, campionule! Tu ești câștigătătorul Exatlon sezon 2 pentru tot ce ai făcut pentru echipa ta. Ai dat dovadă că ai un suflet mare. Este adevărat că ce s-a întâmplat aseară a fost nedrept, mai multe nu pot spune. Ești un erou”, i-a comentat unul dintre fani în dreptul mesajului publicat. 

Mai multe