Copiii folkiştilor Mircea Rusu şi Mircea Baniciu sunt în top

15 septembrie 2019 20:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Florian Rus (30 de ani), fiul cântărețului de muzică folk, Mircea Rusu (63 de ani), a dat lovitura vara acesta cu piesa ”Străzile din București”, în colaborare cu artista Mira (24 de ani), una dintre solistele trupei Dj Project.

Artistul a ocupat primul loc în topurile muzicale din România, cu 17 milioane de vizualizări.

”Tatăl meu a avut o mare influență în dezvoltarea mea muzicală. În primul rând, pentru că i-am moștenit talentul. În al doilea rând, pentru că i-am urmărit cariera și cumva m-a ambiționat să-i egalez performanțele. De fapt, numele meu real este «Rus». Nu multă lume știe că pe amândoi ne cheamă «Rus» în buletin. A fost o greșeală făcută de evidența populației când s-a născut bunicul meu”. 

Ana Baniciu: «Vreau să cânt o piesă și cu tata»

Ana Baniciu (26 de ani), fiica cântărețului de folk Mircea Baniciu (70 de ani), se poate mândri cu o carieră muzicală în plină ascensiune. Dacă tatăl vedetei tv este unul dintre cei mai buni soliști de folk, Ana Baniciu a ales muzica dance. Senzuala artistă, câștigătoarea concursului ”Asia Express”, împreună cu Alexandra Raluca Nistor, ne-a povestit despre relația cu tatăl ei.

“Mie îmi place foarte mult muzica lui, cu ea am crescut. Cu siguranță, în curând o să apară și o piesă cu noi doi, pe stilul lui”, ne-a dezvăluit ea. Ana Baniciu s-a făcut remarcată pe vremea când făcea parte din trupa LaLa Band. Ea este și o actriță talentată, rolul ei cel mai important fiind cel din serialul “Pariu cu viața”, difuzat de PRO TV în urmă cu opt ani. 

Mai multe