Copilăria dramatică a Alinei Pușcău de la Ferma. Relația cu tatăl ei a umplut-o de regrete

23 septembrie 2020 12:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alina Pușcău, model internațional și una dintre cele mai senzuale concurente de la Ferma Orășeni vs. Săteni, a lăsat garda jos într-un moment de senisibilitate maximă și a povestit momentele dureroase pe care le-a trăit în copilărie, dar și detalii legate de relația dificilă pe care a avut-o cu tatăl său.

Șatena a plecat de acasă încă din adolescență, de la doar 14 ani. Nu doar frumusețea a împins-o să-și încerce norocul în lumea modei, ci și nevoia. Situația de acasă nu a fost grozavă nici din punct de vedere financiar și, mai ales, nici în ceea ce privește relația dintre părinții ei. Alina a fost martora cuvintelor jignitoare și a bătăilor, iar acest lucru a determinat-o să plece de acasă pentru a-și face propriul rost în viață. A ajuns pe podiumuri internaționale și pe copertele celor mai cunoscute reviste din lume, însă scopul său suprem a fost să-i cumpere mamei sale o casă. Ceea ce s-a și întâmplat. La doar 25 de ani, din banii câștigați de ea, fosta iubită a lui Vin Diesel a reușit să-și facă mama proprietară, moment în care femeia a decis să și divorțeze de tatăl abuziv al Alinei.

Relația modelului cu tatăl său s-a stricat pentru totdeauna, iar încercările bărbatului de a relua legătura nu au avut sorți de izbândă. Astăzi, după ce și-a pierdut părintele, Alina regretă că nu i-a dat o șansă la împăcare și mărturisește că a învățat multe din această experiență.

Regretul vieții Alinei Pușcău: relația defectuoasă cu tată său

"Regret foarte mult că nu l-am lăsat să vorbească, să spună ce are de spus. Când ai un tată care bea foarte mult și reacționează altfel, e foarte greu. A fost dificil pentru mine să-i văd pe părinții mei că se certau, nu se înțelegeau bine. Câteodată se băteau. Eu am mers să lucrez la o vârstă foaret fragedă pentru că am vrut să o ajut pe mama  Și așa s-a și întâmplat. La 25 de ani i-am cumpărat mamei casă. S-a despărțit de tata după 37 de ani și el a rămas în casa în care ne-am născut. A încercat cinci ani să-mi ceară iertare și să mă sune, dar n-am răspuns niciodată, După cinci ani, am primit un telefon de la sora mea că a venit Salvarea la el, că nu poate fi salvat și că o să moară. M-am simțit foarte vinovată. Doi ani mi-a fost foarte greu să fiu om pe Pământ. M-a afectat foarte mult. Părinții au avut o viață și trebuie să-i accept așa cum sunt ei, să-i iubesc și să nu-i judec. Să nu judec pe nimeni, asta am învățat", a povestit, cu sinceritate și emoție, Alina Pușcău, la reality show-ul "Ferma. Orășeni vs. Săteni".

Celebrul model și-a depășit limitele la "Ferma" și a ajuns acum să facă parte din tabăra Bandiților, să doarmă în pădure, pe jos, fără a avea mâncare sau o baie. Cu toate acestea, nu își dorește să părăsească emisiunea.

Mai multe