Copilul Andreei Mantea, la un pas să rămână fără tată

29 noiembrie 2014 10:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristi Mitrea, cel care a lăsat-o însărcinată pe frumoasa brunetă, a fost la un pas de moarte, după ce a intrat cu maşina în parapet, pe DN 1.

După o dragoste cu năbădăi cu luptătorul de jujitsu şi MMA, Cristi Mitrea, Andreea Mantea a rămas însărcinată, deşi a avut grave probleme de sănătate în trecut şi era convinsă că nu va fi niciodată mamă. Deşi cei doi nu au în prezent o relaţie oficială, fosta prezentatoare tv a fost foarte fericită că va avea un copil, aşa că a decis să păstreze sarcina.

Însă bucuria că va deveni mamă a fost umbrită în urmă cu două zile de vestea că tatăl bebeluşului său a fost la un pas de moarte. Cristi Mitrea a publicat pe Facebook un mesaj, prin care a anunţat că a scăpat ca prin minune dintr-un accident auto. "Reminder: Nu întoarce căpșorul când îţi bagi mâna în năsuc pe DN, că intri în parapet. Doamne, fereşte... Still alive (n.r. încă viu)", a scris el pe reţeaua de socializare.

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea s-au cunoscut în cadrul show-ului "Burlăciţa" şi timp de şase luni s-au iubit pătimaş. Apoi, cei doi au decis să se despartă, însă în urmă cu doar câteva săptămâni, bruneta a flat că este însărcinată, tatăl fiind nimeni altul decât Cristi Mitrea.

"Mi-au trecut greţurile, ameţeala mai vine din când în când. Am pofte şi am mâncat toată varza murată pe care a pus-o mama. Cristi este alături de mine, se bucură. La început, nu prea a zis nimic. Era şocat, în sensul bun”, a declarat bruneta la emisiunea "Un show păcătos".

Mai multe