Corina Bud, imagine controversată pe net. Își atinge părțile intime

21 iunie 2018 11:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Corina nu a mai ținut cont de nimic și s-a fotografiat în cel mai indecent mod posibil. Nu doar că s-a lăsat pozată aproape dezbrăcată pe rețelele de socializare, ea ales să se atingă în zonele intime.

Fotografia a devenit imediat motiv de disucție în rândul prietenilor virtuali care, pe de o parte o critică, iar pe de alta o complimentează. Pe lângă aceste comentarii, ea a mai primit și mesaje indecente de la admiratorii ei de pe Instagram. Nu este pentru prima dată când Corina face acest lucru, însă tura aceasta ea a șocat pe toată lumea. Dacă în videoclipul piesei «Fernando» ea își pusese o floare deasupra organului genital, acum Corina s-a acoperit chiar cu mâna ei.

Corina și-a încântat fanii de această dată cu o fotografie senzuală, care a creat multă controversă pe rețelele de socializare, și care a primit multe reacții negative. Cele mai nepotrivite mesaje din partea prietenilor virtuali nu au părut că au deranjat-o pe artistă, motiv pentru care ea nu le-a răspuns. „Bună și rea”, „Fată de preot, mândru de fetița lui?”, au fost doar două dintre mesajele pe care Corina le-a primit la imagine. 

„Cuvântul F și muzică”, a scris Corina în dreptul fotografiei. 

Mai multe