Corina Chiriac a ales cariera în detrimentul iubirii: «Din păcate ele nu se pot combina»

31 ianuarie 2019 17:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Corina Chiriac a reușit să cucerească și să frângă multe inimi în tinerețe, însă nici una nu a reușit să o facă pe îndrăgita cântăreață să se dedice pe deplin unei relații de lungă durată. După o căsnicie care nu a fost luna de durată, artista nu s-a mai încumetat niciodată să-și pună pirostriile și a dezvăluit că singura ei mare dragoste a fost dintotdeauna muzica.

Corina Chiriac este în prezent una dintre cele mai îndrăgite artiste autohtone, însă nici în tinerețe nu a dus lipsa atenției, cel puțin din partea reprezentanților sexului masculin, care erau fermecați de frumusețea și talentul artistei. Cântăreața și-a construit o carieră impresionantă, însă a lăsat pe locul doi viața personală. 

Vedeta nu are copii, a fost căsătorită o singură dată, la 43 de ani, în Las Vegas, în august 1993, cu omul de afaceri Virgil Anastasiu, de care, di păcate, s-a despărțit doar patru ani mai târziu. După acest mariaj eșuat, deși a mai cochetat de câteva ori cu dragostea și a fost la un pas să pășească din nou în fața altarului, Corina Chiriac nu s-a mai recăsătorit și a decis să de dedice în totalitate primei ei iubiri, muzica. 

Motivul pentru care Corina Chiriac nu s-a mai recăsătorit

Deși a fost și căsătorită, Corina Chiriac a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, că încă de la început știa că ea este sortită să se dedice carierei sale pe scenă. „Eu ştiam că trebuie să fac o carieră pe scenă. Nu, ca şi dovadă, eu m-am îndrăgostit foarte târziu. Am crezut că eram toate fetele îndrăgostite de unu care părea frumuşelul şcolii şi în recreaţie ne ţineam de braţ şi ne uitam după el şi oftam o dată.

Sigur. Trebuia să ne placă şi nouă cineva, era drăguţ, dar nu era cel mai. El era genul blonduţ, mai era un băiat brunet care acum, uitându-mă în urmă.. mie mi se părea mai drăguţ. E o mare diferenţă între a te îndrăgosti şi a iubi. E o mare diferenţă. Din păcate ele nu se pot combina… A te îndrăgosti, a te combina şi a face şi o familie, astea nu merg împreună. Eu sunt un scorpion foarte lucid şi foarte realist, iar eu am ales de mult cariera, cu adevărat am ales-o”, a declarat Corina Chiriac la Antena Stars. 

Mai multe