Corina Chiriac se deplasează cu un cadru după ce a căzut pe scări! Cum a apărut la tv

3 mai 2018 14:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Un accident aparent banal i-a dat de furcă la propriu Corinei Chiriac. Celebra cântăreaţă, care este şi moderatoarea unei emisiuni la National Tv, a căzut pe scări şi merge cu ajutorul unui cadru. Ea a filmat cu piciorul bandajat şi sprijinit pe o pernă şi deşi a încercat să-şi păstreze starea de optimism a povestit că trece prin cele mai grele clipe.

Graba strică treaba, iar Corina Chiriac (68 de ani) chiar a păţit-o de data asta! Solista a alunecat pe scări, accident în urma căruia s-a ales cu probleme la piciorul drept. Medcii i-au recomandat să evite să calce pe piciorul accidentat, iar faptul că două săptămâni este sub această restricţie i-a cam dat fiori.    

"E neplăcut. Sunt pierderi, frustrări, trebuie anulate concerte. Eu sunt mai distrată, car valize, ud flori, mă mir că nu mi-am spart capul până acum. Eu cred că încă mai am 16 ani şi mai am încă 200 de ani de trăit. Mă descurc cu un cadru. Am piciorul într-o faşă elastică, pe care seara o scot. Cu spălatul e mai greu...Mi-am adus aminte de vremurile în care mă spălam cu cana. În câteva săptămâni mă refac. Primul lucru care i se întâmplă cuiva într-o astfel de situaţie este să cadă în depresie şi fix acest lucru nu trebuie să se întâmple. Port balerinii mei de condus până în provincie, care sunt comozi", a povestit cântăreaţa uşor îngrijorată.

Ea a publicat câteva imagini de la filmările emisiunii pe care de zece ani o moderează la Naţional Tv în care a apărut cu piciorul bandajat şi sprijinit pe o pernă.  

"Dragi prieteni, am două veşti: una bună şi una «nebună» : pe care să o spun prima? Hai să începem cu aia «ne-bună» . Întotdeauna am fost activă, repezită şi gata să fac 100 de lucruri într-o clipă. Dar uite că am alunecat pe nişte trepte ude şi am făcut «buba» la piciorul drept. Nu am voie sa calc pe el vreo câteva săptămâni...Vestea buna e că «am voie» să filmez, să fac glume şi să mă revăd cu artişti dragi ! În ediţia de duminica viitoare a emisiunii #OpritiTimpul, care s-a filmat zilele astea, vă voi invita pe toţi să ne urmăriţi la National TV, comod aşezată şi mă voi bucura să fiu alături de echipă, de colegi şi de dumneavoastra ! Iată-mă aici alături de frumoasa Andreea Antonescu şi de vechiul meu prieten Dl. Nelu Vlad! Rămân la părerea că «ceasul rău» trebuie bătut cu armele binelui: optimism, bună dispoziţie, curaj şi multă încredere în Bunul Dumnezeu. Să ne revedem sănătoşi!", a notat Corina Chiriac pe contul ei  de socializare.  

Mai multe